HiFi & Surround 2010

oprettet d. under

 
Kort messerapport fra HiFi & Surround 2010 i København...
Mere på NOMONO's hejmmeside...
Næsten som vanligt bliver produkter til en messe altid først klar i sidste øjeblik. Det skyldes til dels at man altid gerne vil vise det sidste nye der lige akkurat er blevet klar. I år var ingen undtagelse; Scan-Speaks nye 12" var lige kommet ind af døren og kabinetterne til Wavecor & Vifa ankommet få dage før afgang - men vi nåede det - igen igen:)

I år skal der lyde en særlig tak til alle jer der besøgte vores stand!
I var med til at give feedback på helt nye højttaler enheder fra Vifa, Scan-Speak & Wavecor; alle varemærker der ligger helt i front på de absolut mest prestigefyldte højttalere man kan opdrive. 1000 tak for jeres aktive lytning - det er præcist den slags der fortæller os at det er værd at lægge vejen forbi igen næste år!

 
PCA højttaler serien er vokset med endnu to modeller; Den Vifa NE bestykkede M6NE samt den Wavecor bestykkede M7WA. Det gør nu valgmulighederne for nye super to-vejs højttalere komplet, da de nu støder til Scan-Speak versionen vi havde med sidste år.
Der var også mulighed for at give demo på den nye PCA S12SC, hvor den Scan-Speaks helt friske 12" kom på arbejde. Alle modeller vil være uploaded inden ugens udgang - de er simpelthen så friske at vi lige skal have dem målt igen, da messen, ganske ufrivilligt, blev benyttet til tilspilning:)
For os kommer de mest brugbare anmeldelser på nye produkter fra jer der tager sig tid til at lytte. Det viser også at preferencer er forskellige. Jeg vil tro at hvis vi havde sat en streg på Vifa NE - og Wavecor højttaleren for hvert feedback, var resultatet blevet 50/50. Nogen foretrak PCA M7WA for evnen til at kravle helt ind under huden og andre M6NE med Vifa enhederne for dens finesse. Vi kommer med en direkte sammenligning, hvor også Scan-Speak versionen er beskrevet sammen med de to i oplevede har.
Begge havde de flot dynamisk gengivelse og overornet samme responskurve, men forskellige tekniske løsninger på selve enhederne gør en forskel - det er bare ikke så ofte man, som kunde, for mulighed for at opleve dette live som på messen i år.
NOMONO (posteren i baggrunden) der består af flere High-Fidelity folk, var også at finde på messen. Det var rart at se jer igen og der skal lyde et stort "GO FOR IT" herfra.
Vi håber i får vind i sejlene og bare klør på!
hificable.dk var også på messen i år og de har faktisk en forrygende samling CD plader til den krævende lytter. Der er ikke tale om de billige plader fra loppemarkedet, men om reelt gode indspilninger. Vi fik opgraderet vores gamle Jazz at the Pawnshop til en HD 24-bit 100 K Hz mastering - og sjovt nok var den nye uden de ridser den gamle version havde:) Hificable forhandler også vores WBT stil og havde en kollektion med på messen. Link til Hifi Cable er uploaded her...
Tak for nu og håber vi ses igen næste år.
Torben Mikkelsen for FreQuence
 

Kommentar(er) 2

 • hnZJvQHSifRruXWkDGl
  hnZJvQHSifRruXWkDGl http://www.descent4.org/lifeinsurancequotes

  home owners insurance florida ojd whole life insurance =DD life insurance >:-]

  Svar

 • olQJPeKU
  olQJPeKU http://kpmfvlzwpxba.com/

  MpXE5u ddxaukqhgxwv, [url=http://yskxvogogeld.com/]yskxvogogeld[/url], [link=http://crwvvpnfekpv.com/]crwvvpnfekpv[/link], http://weogxzpknamt.com/

  Svar

Skriv din kommentar