JL Audio D108

Pris fra 7.950,00 DKK

JL Audio D108
Varer
 
Pris
Note
Antal

JL Audio D108 Subwoofer

8" subwoofer med 500 watts forstærker

JL Audios D108 benytter en omfattende samling af advancerede teknologier. Denne Dominion™-drevne subwoofer kombinerer en topmoderne driver med en advanceret D-klasse forstærker, og præsterer derigennem helt fantastisk.

 

D108 er konstrueret til at reproducere kraftfulde lavfrekvente forløb med betagende dynamik og præcision. Dominion™-driveren bruger JL Audios eksklusive DMA (Dynamic Motor Analysis) teknologi, der giver fordele med reduceret støj niveau, såvel som forbedret dynamik og opløsning.

 

Dominion™ forstærkere benytter et advanceret D-klasse design der har en vekselstrømsforsyning, som gør det muligt for forstærkeren at generere utrolige mængder utrimmede udgangsspændinger. Disse teknologier sikrer bevarelsen  af en stabil komfortzone hos den Dominion™-drevne subwoofer. De har derfor en meget højrer "Komfortzone" med et niveau langt over punktet hvor de fleste mindre subwoofere løber tør for strøm eller driftskapacitet.

 

Med et væld af signalbehandlingsfunktioner inkluderet, kan den Dominion™-drevne D108-subwoofer nemt integreres ind i langt de fleste systmer. Low-pass signaler er nøjagtigt styret, takket været indbygget 24-dB/oktav Linkwitz-Riley-filter. Fase- og polaritetkontrol er behjælpelig med opnåelsen af optimal akustisk overgang mellem Subwoofer(e) og højtalere. Tilslut et JLINK™ TRX system (sælges separat) til den indbyggede trådløse link-port og nyd friheden til at placere din Dominion™ næsten hvor som helst, op helt op til 30 meter væk fra din kildeenhed.

  

For at kunne rumme det enorme tryk der bliver dannet af Dominion™ driveren, er hvert kabinet omhyggeligt konstrueret ved brug af CNC skåret MDF plader og derefter med et omfattende bearbejdning og avanceret monteringsteknik. Alle Dominion™ -drevne subwoofere er bygget med stolthed og præcision i JL Audio's amerikanske fabrik for at levere uovertrufen lyd i årevis.

Tekniske detaljer JL Audio D108

Kabinettype: Lukket

Kabinetfinish: Piano sort / Sort Ask

Frekvensrespons (anechoic): 31 - 112 Hz (±1.5dB), -3 dB ved 29 Hz / 119 Hz, -10 dB ved 21 Hz / 143 Hz

Effektivt stempelareal (Sd): 32.18 sq in / 0.0208 sq m

Effektiv forskydning: 80 cu in / 1.3 L

Forstærkereffekt: 500 W RMS kortvarig

Strømtilstand: Automatisk (signalføling)

Ubalancerede indgange: Stereo eller mono (to RCA-stik)

Balancerede indgange: N/A

Indgangs grounding: Isoleret eller groundet

Indgangstilstande: N/A

Niveaukontrol: Varierende fra full-mute til +15dB over referencegevinst

Filtertilstand(e): Low-pass

Filterhældning(er): 24 dB/oktav

Filterfrekvensomfang: 25 Hz - 130 Hz

Filter defeat funktion: Ja

Polaritet: 0 eller 180 grader

Fase: Variende fra 0-280 grader, refereret til 80 Hz

Mål (B H D): 254 mm, 289 mm, 336 mm

Vægt: 12 kg

Titel Type Størrelse Download
Dominion-manual-1.pdf PDF 9.16MB Download