JL Audio D110

Pris fra 9.950,00 DKK

JL Audio D110
Varer
 
Pris
Note
Antal

JL Audio d110 Subwoofer 

 

Med 750 watts

JL Audios D110 hører under en omfattende samling af advancerede teknologier. Denne Dominion™-drevne subwoofer kombinerer en topmoderne driver med en advanceret D-klasse forstærker, og præsterer derigennem helt fantastisk, og skaber værdi for en bred vifte af kompakte applikationer.

 

D110 er konstrueret til at reproducere kraftfulde lavfrekvens forløb med betagende impakt og præcision. Dominion™-driveren inddrager JL Audios eksklusive DMA (Dynamic Motor Analysis) teknologi for at kunne producere udgangsniveauer med reduceret støj, såvel som forbedret dynamisk sporing og opløsning. Dominion™ subwoofere er som reultat i stand til, at udføre top-to-peak ekskursioner langt over 2,5 tommer (63mm - d108) og 2,7 tommer (68mm -d110) uden problemer eller lydmæssig forvrængning. 

 

En sådan driver opnår større udbytte af ekskursion i kombination med Dominion™ forstærkere, som det ses i D110. Dominion™ forstærkere benytter et advanceret D-klasse design der har en tæt reguleret vekselstrømsforsyning, som gør det muligt for forstærkeren at generere utrolige mængder utrimmede udgangsspændinger. Disse teknologier sikrer bevarelsen  af en stabil komfortzone hos Dominion™-drevne subwooferes. Komfortzoner med et niveau langt over punktet hvor de fleste mindre subwoofere løber tør for strøm eller driftskapacitet. 

 

 

Med et væld af signalbehandlingsfunktioner inkluderet, kan den Dominion™-drevne D110-subwoofer nemt integreres ind i langt de fleste systmer. Low-pass signaler er nøjagtigt styret, takket været indbygget 24-dB/oktav Linkwitz-Riley-indstilling. Fase- og polaritetkontrol er ombord behjælpelig i opnåelsen af optimal akustisk overgang mellem Subwoofer(e) og højtalere. Tilslut et JLINK™ TRX system (sælges separat) til den indbyggede trådløse link-port og nyd friheden til at placere din Dominion™ næsten hvor som helst, op til 30 meter væk fra din kildeenhed.

  

For at kunne rumme det enorme tryk dannet af Dominion™ driveren, er hvert kabinet omhyggeligt konstrueret ved brug af sold, CNC-cut, MDF materiale med med omfattende internbearbejdning og avanceret monteringsteknik. Alle Dominion™ -drevne subwoofere er bygget med stolthed og præcision i JL Audio's amerikanske fabrik for at levere nydelig lyd til glæde i årevis.

 

Finish: 

Sort ask

Grille Finish: Sort stof

Kabinetkonstruktion: MDF

Tekniske detaljer JL Audio D108

Kabinettype: Forseglet

Kabinetfinish: Sort ask

Frekvensrespons (anechoic): 27 - 111 Hz (±1.5dB), -3 dB ved 25 Hz / 118 Hz, -10dB ved 21 Hz / 143 Hz

Effektivt stempelareal (Sd): 48.71 sq in / 0.0314 sq m

Effektiv forskydning: 127 cu in / 2.08 L

Forstærkereffekt: 750 W RMS kortvarig

Strømtilstand: Automatisk (signalføling)

Ubalancerede indgange: Stereo eller mono (to RCA-stik)

Balancerede indgange: N/A

Indgangs grounding: Isoleret eller groundet

Indgangstilstande: N/A

Niveaukontrol: Varierende fra full-mute til +15dB over referencegevinst

Filtertilstand(e): Low-pass

Filterhældning(er): 24 dB/oktav

Filterfrekvensomfang: 25 Hz - 130 Hz

Filter defeat funktion: Ja

Polaritet: 0 eller 180 grader

Fase: Variende fra 0-280 grader, refereret til 80 Hz

Mål (B H D): 305 mm, 340 mm, 403 mm

Vægt: 17.3 kg

Titel Type Størrelse Download
Dominion-manual.pdf PDF 9.16MB Download