JL Audio E-Sub E112

18.900,00 DKK

JL Audio E-Sub E112
Varer
 
Pris
Note
Antal

JL Audio E-Sub E112 Subwoofer

Med 1500 watt

Ved anvendelse af JL Audios kerneteknologier, er de E-Sub-drevne subwoofere i stand til at bringe ekseptionel lydkvalitet, dybde og perspektiv. E-sub-drivers indkluderer JL Audios eksklusive DMA-teknologi til optimisering af enhedens motorkraft, sikrende ensartet opførsel over en lang ekskursionsafstand. I kontrast til typisk steady-state modelleringssystemer, tager DMA hensyn til de dynamiske skift, der er skabt af strømmen frem og tilbage, EMF, under reelle effektforhold, med ægte programmateriale. Den fordel som DMA-optimeringen giver, er en driver, som trofast sporer sit indgangssignal på alle lydniveauer, hvilket fører til overlegen basdefinition og dynamik.

 

E-Sub-driverens ekstreme monteringsdybde er meget bevidst. Den tillader store huller mellem de tre ophængningselementer (gummiomløbet og de dobbelte edderkopper), hvilket giver ekstraordinær mekanisk stabilitet over driverens fulde ekskursionsafstand. Dette forbedrer yderligere ensartetheden, reducerer forvrængning og forbedrer langsigtet pålidelighed. I et slag af ingeniørmæssig elegance danner E-Subs stålmonterede flange hele forsiden af det færdige produkt, mens driverens bagplade er gevindskruet og boltet til bagvæggen af kabinettet for at støtte bedst muligt!

 

For at bringe disse innovative drivere til live konstruerede JL Audio en helt ny forstærker med reguleret strømforsyning, hvilket gør chassiset mere kompakt, let og effektivt, der stadig leverer rigeligt med strøm til fuldt ud at udnytte E-Sub-driverens ydeevne. Med praktisk håndtering fra E-Sub-kabinetets toppanel, inkorporerer forstærkeren signalbehandling af studio-kvalitet og går justeringer til en meget mere fornøjelig oplevelse end med den bagmonterede kontrol, som findes på de fleste aktivt drevne subwoofere. Et attraktivt cover dækker og beskytter kontrolpanelet under normal brug.

 

Funktionerne er designet til at muliggøre brugen af E-Subs i en bred vifte af muligheder, fra komplette hjemmebiografsystemer til dedikerede tokanals musiksystemer m.m.

Analoge indgange er til rådighed for ubalancerede linjeniveausignaler eller signaler af højtalerniveau. De dedikerede linjeudgange er inkluderet for at lave et bi-amped system arrangement uden at ekstra hardware påkræves.

 

Nyttig i udeholdelsen af jordrelaterede støjproblemer konfigurerer en bagpanel kontakt linje niveau indgange som groundet eller isoleret.

 

Finish:

Piano sort el. piano hvid

Grille finish: Sort stof

Tekniske detaljer JL Audio E-Sub E110

Kabinettype: Lukket

Kabinetfinish: Piano sort el. Piano hvid

Frekvensrespons: 22 - 118 Hz (±1.5dB), -3 dB ved 21 Hz / 120 Hz, -10dB ved 17 Hz / 153 Hz

Effektivt stempelareal (Sd): 84.4 sq in / 0.0545 sq m

Effektiv forskydning: 235 cu in / 3.9 L

Forstærkereffekt: 1500 W RMS kortvarig

Strømtilstande: Off, On eller Automatisk (signalføling)

Ubalancerede indgange: Stereo eller mono (to RCA-stik)

Balancerede indgange: N/A

Indgangs grounding: Isoleret eller groundet

Indgangstilstande: N/A

Niveaukontrol: Varierende fra full-mute til +15dB over referencegevinst

Filtertilstand(e): Low-pass

Filterhældning(er): 24 dB/oktav

Filterfrekvensomfang: 25 Hz - 130 Hz

Filter defeat funktion: Ja

Polaritet: 0 eller 180 grader

Fase: Variende fra 0-280 grader, refereret til 80 Hz

Mål (B H D): 394 mm, 412 mm, 467 mm

Vægt: 33.3 kg

Titel Type Størrelse Download
E-Sub-manual-1.pdf PDF 2.12MB Download