Earthquake EQ-1000

3.995,00 DKK

Model/Varenr.: EQ-1000
Vægt: 8 kg.
stk.

Earthquake EQ-1000

EQ1000 er designet til bas entusiasten, der ønsker en meget kraftfuld no-nonsense subwoofer forstærler / plate amp. Den er klar til hård og kontinuerlig drift - selv i krævende 2 ohm belastning. Med 1000 watt i 2 ohm, lufttæt design til direkte montering i subwooferen og fjernbetjening EQ1000 er uden sidestykke i sin klasse. EQ1000 udfylder rummet mellem ME serien og de eksotiske IQ-modeller.

 

EQ1000 er designet, udviklet og rationelt produceret på Earthquakes egen fabrik. Dette sikrer høj ydelse, solid konstruktion og en opsigtsvækkende lav pris!

EQ1000 er designet til MIL-STD (USA Military Standard) standarder for vibration, temperatur og tryksvingninger. Når en plate amp er monteret i en subwoofer er den udsat for konstante vibrationer. Hvis man ser på bagsiden af ​​EQ1000 konstruktion og placering af forstærker komponenterne, kan det virke rodet og forvirrende, da der ikke er noget tilsyneladende mønster eller symmetri i designet. Men hver enkelt komponent er omhyggeligt placeret. Designet udviklet sig gennem mange timers vibrations analyse - resultatet er en amp næsten immun over for vibrationer. Typisk er elektronik designet til slutbrugeren hvor designet skal være smukt symmetrisk ligesom soldater på parade. Dette er gjort, fordi markedsundersøgelser siger, at forbrugerne forbinder overfladiske symmetri og visuel orden med kvalitet. Den tekniske virkelighed er ofte den modsatte. Earthquarke har ofte sat markedsføring til side i jagten på det bedst mulige tekniske design.

Store mængder termisk RTV silikone bruges til at sikre at ampen er lufttæt, samtidigt hæves tolerancen for vibrationer og afkøling nøglekomponenter. Andre plate amps på markedet kræver en særskilt forseglet kasse inde i suben. Dette forhindrer luft, der strømmer ud gennem forstærkeren og det beskytter mod vibrationer. Dette komplicerer konstruktionen af ​​kabinet og dets størrelse. Det lufttætte design af EQ1000 overvinder dette og kan derfor monteres direkte i sub.

Ligesom high-end IQ plate amps er EQ1000 udstyret med en overdimensioneret separat transformer. Det separate design reducerer monterings dybden således at selv mindre subs kan få glæde af dette kraftværk. Transformeren er let at installere i et hjørne af kabinettet, hvor der er ekstra plads. Transformeren er en 750VA ringkerne transformer. Den store og tunge transformator sikrer en stabil forsyning uden spændingsfald selv under stor belastning. Den overdimensionerede Evolved klasse D forstærker har en effektivitet på 90%, hvilket betyder, at forstærkeren ikke bliver varm selv med meget høje output. Dette unikke klasse D design udmærker sig med høj ydeevne og fremragende bas kontrol. Selv de mest komplekse kildemateriale er gengivet med præcision.

EQ1000 forstærker leveres med IR øje og fjernbetjening som gør det nemt at justere lydstyrken, mens subwooferen spiller, uanset hvor den er placeret.

 

Ydre dimensioner:

  • Højde: 267 mm
  • Bredde: 267 mm
  • Pladetykkelse: 3 mm
  • Indstiksdybde: 67 mm
  • Indbygningsmål:
  • Højde: 232 mm
  • Bredde: 235 mm
  •  

*EQ1000 er den plate amp som bruges i SuperNova MKV subwooferen.

 

*Power kabel medfølger IKKE

Kunder der har købt dette produkt har også købt