Earthquarke IQ-1500R

9.195,00 DKK

Model/Varenr.: IQ-1500R
Vægt: 10 kg.
stk.

Earthquarke IQ-1500R

IQ serien er en ny generation af plate amps til aktive subwoofere. IQ serien udstyret med avanceret teknologi der resulterer i mere power, større fleksibilitet og brugervenlighed.

IQ forstærkerne er bygget på Earthquakes unikke klasse J forstærker kredsløb med interface Velocity Controlled Output og Look-Ahead teknologi. Denne teknologi muliggør høj effekt og kontinuerlig drift i krævende 2 ohm impedanser.

IQ forstærkerne er udstyret med DSP, der indeholder både udligning, fase og tids korrektion. Overdrive og ODL teknologi sikrer, at alle kraft ressourcerne udnyttes sikkert og optimalt.

 

For den krævende og kompromisløse subwoofer designer
- IQ forstærkerne repræsenterer det ultimative inden for plade ampere.

Fuld DSP for total kontrol
Flere producenter har en vis form for rumkorrektion indbygget i deres plate amps. De fleste er baseret på niveaujustering af volumen, som er en meget simpel udligningsfunktion. En equalizer behandler ikke rummets fase og tidsrelateret problemer. IQ forstærkerne har ægte rumkorrektion som tegner sig for refleksioner, refraktioner, ankomst og udligning. Denne komplette DSP løsning sikrer optimal akustisk integration i ethvert rum.

Rum korrektion på IQ ampere er enkel og ligetil at bruge.
 

1. Placer subwooferen på det ønskede sted.
2.
Spil 50 Hz testtone gennem dine højttalere og sub. Drej på fase forsinkelse knappen, indtil den maksimale output er nået.

3. Brug fase knappen for at vende fasen 180 grader, og drej fase-forsinkelse knappen, indtil det højeste niveau er nået.

4. Indstilling den til 0 eller 180 graders fase der har brug for den mindste mængde af fase forsinkelse for at opnå det højeste niveau er den optimale indstilling, da det vil give den mindste gruppe-forsinkelse.
5. 
Nu er den fase-relaterede korrektion afsluttet - derefter kan den normal udligning med 3 bånds equalizer udføres.

Ubegrænset magt overskud
Den patenterede Class J teknologi manifesterer et kvantespring i forstærkerteknologi. Det revolutionerende ved Class J er dens evne til at kombinere en høj effektivitet på 99% samtidig med en ekstraordinær bas kontrol. Class J er en videreudvikling af PWM teknologien, der kombinerer avanceret multi-level feedback med en intelligent controller. Det modulerer forsyningsspændingen og output skifter frekvens i realtid baseret på frekvensen og amplituden indhold af indgangssignalet. Dette ekstra niveau af intelligens til forstærkeren giver flere åbenlyse fordele såsom øget termisk loftshøjde gennem forstærkerens optimale energiudnyttelse, markant forbedret bas respons og dynamisk formåen. Dette resulterer i en hårdere hørbar effekt, der tilføjer et drive til lyden, som normalt kun opleves ved live-koncerter.

Overdimensioneret
De patenterede teknologier kombineret med en voldsomt overdimensioneret strømforsyning gør at IQ forstærkerne kan levere rå mængder af kontinuerlig effekt. Strømforsyningen er baseret på ringkerne transformer. Den store og tunge transformator sikrer en stabil strømforsyning uden spændingsfald selv under hård og kontinuerlig drift. IQ forstærkerne opererer med lethed i krævende 2 ohm impedanser.

Evnen til at kører i 2 ohm gør det muligt at forbinde flere 4 eller 8 ohm bashøjttalere til en enkelt forstærker.

Overdrive - Optimal udnyttelse af alle kraftreserver
Overdrive er et patenteret system, der giver forstærkeren usædvanlig høj dynamisk effekt. Udgangspunktet for Overdrive systemet er en konstant overvågning af alle forstærkerens magtressourcer kombineret med en intelligent dynamisk høj spænding.
Information fra effektforstærkeren oversættes til en dynamisk effekt matrix, som beregner den dynamiske kraft potentiale i realtid.  En traditionel forstærker vil forsøge at gengive et transient signal selv om dens varighed overstiger forstærkerens ressourcer, som fører til at højttaleren gengiver lyden med forvrængning. Overdrives patenterede design sikrer forvrængningsfri forstærkning kombineret med optimal og sikker udnyttelse af alle kraftressourcer. Lyden er dynamisk af natur- gør optimering af dynamiske kraftressourcer væsentlige.

ODL - Intelligent Protection
Den patenterede Optical Distortion Limited kredsløb er en et design, der giver fuld beskyttelse mod forvrængning. Det unikke ved denne udformning er, at lydsignalet forbliver pletfri, da ODL ikke er i signalvejen. Traditionelt løber signalet gennem et beskyttelse kredsløb og derved komplicerer signalvejen. ODL isolerer beskyttelseskredsløbet bag en optisk kobler. Det oprindelige signal fortsætter uberørt til forstærkeren sektionen. Signalet er oversat til lys, hvor OLD sammenligner det med signalet i effektforstærker sektionen. Anvendelsen af ​​lys giver ODL en reaktionstid der er uopnåelig ved traditionelle udformninger. Hvis OLD registrerer et overstyret signal der ikke kan forstærkes normalt eller ved Overdrive, ODL sikrer forvrængningsfri forstærkning ved at justere niveauet i realtid.

 

Ydre dimentioner:
        Højde: 296 mm
        Bredde: 216 mm
        Pladetykkelse :5 mm
        Maximal dybde: 100 mm
Indbygningsmål:
        Højde: 270 mm
        Bredde: 185 mm
Transformer Dimensions:
        Højde: 95 mm
        Bredde: 120 mm
        Dybde: 120 mm
        Vægt: 6,2kg
*Dimentioner er uden ledninger