Hegel Röst

16.995,00 DKK

Model/Varenr.: Röst
Vægt: 13 kg.
stk.

Hegel Röst

- FreQuence benytter i øvrigt denne model i test af højttalere, grundet fin neutral gengivelse og formidabel indbygget DAC. 

 

Röst er navnet på en af Norges smukkeste øer. Lokaliseret langt mod nord i Lofoten. Så langt væk fra fastlandet som du kan komme. Navnet passer perfekt. Röst betyder nemlig også 'stemme' og Röst er i sandheden 'stemmen af Hegel'. Med den patenterede SoundEngine teknologi, højt advanceret forforstærker og en D/A- converter med et design skabt med dedikation, har Röst en flydende, naturlig og dynamisk lyd. Den bevarer alle de små detaljer der skaber en følelse af at være der, samt en stærk bas hvor det passer. Röst forbinder sig uden besvær med en hvilken som helst enhed du ønsker - en CD- afspiller, en streamer, en computer eller måske Google Cast Audio? Du kan tilsutte din iphone, Macbook ja selv AppeTV ved brug af Airplay. Eller måske integrere en Sonos Connect? Valget er dit. Hegel Röst er designet til at få de apparater vi bruger til hverdag til at lyde så godt som muligt, og få audiophile enheder til at lyde endnu bedre. Dette er opnået ved at benytte proprietær teknologi udviklet af Hegel.

 

Röst er tilgængelig i glat-, hvid-, malet-, aluminium- og stålchassis. Selv drejeknapperne er lavet af solidt aluminium, og har dermed også den samme følelse af kvalitet som produktet i dets helhed. Sammen med det nedtonede hvide OLED skærm, er dette en enhed du nemt ville kunne have stående fremme i hjemmet - klar til brug med højtalere såvel som hovedtelefoner. Röst kommer med en fjernbetjening af solid aluminium, som også er IP- kontrollerbar der kan integreres i med fleste smart-home løsninger. Hvis du har erfaring med at kode, kan du få adgang til IP- kontrolbordet og skrive dine egne kontrolsystemer. 

 

Tekniske detaljer Röst

Power output: 2 x 75 W into 8 Ohms
Minimum load: 2 Ohms
Analog inputs: 1 x balanced (XLR), 2 x ubalanced (RCA)
Digital inputs: 1 x coaxial S/PDIF, 3 x optical S/PDIF, 1 x USB, 1 x Network
Line level output: 1 x unbalanced variable (RCA)
Frequency response: 5 Hz - 100 kHz
Signal-to-noise ratio: Mere end 100 dB
Crosstalk: Mindre end -100 dB
Distortion: Mindre end 0.01% @ 50 W 8 Ohms 1kHz
Intermodulation: Mindre end 0.01% (19 kHz + 20 kHz)
Damping factor: More than 2000 (main power output stage)
Mål: 8cm x 43cm x 31cm (HxBxD)
Vægt: 12kg 

 

Titel Type Størrelse Download
Rost-catalogue.pdf PDF 306.18KB Download