Hegel H30

84.995,00 DKK

Model/Varenr.: H30
Vægt: 46 kg.
stk.

Hegel H30 Effektforstærker

 

Med en effektrate på mere end 1,1 kW i 8 ohms er det snart lettere at måle H30 i hestekræfter. De massive H30 monoeffektforstærkere fra Hegel spiller enhver højtaler med lethed og autoritet. H30 er Hegels bedste effektforstærker nogensinde, og en hel sikker kombattant om at være den bedste i verden. H30 er udviklet som en monoblok, men der er også mulighed for at bruge den som en stereoeffektforstærker i begyndelsen hvis du er på et stramt budget. "Fremskridt" er en ensrettet gade, og det gælder også for Hegels effektforstærkere. H30 benytter den nye og forbedrede version af den patente Hegel SoundEngine-forstærkerteknologi. Det formindsker alle typer af lydforvrængninger yderligere. Ikke nok med det, bruger den også det højst mulige niveau af Hegel FET-teknologi i inputstadierne og i spændingsforstærkningstrinnet. Denne teknologi formindsker en specifik form for distortion kaldet Harmonisk distortion. Harmonisk distortion resulterer i hvad mange mennesker kalder "transistorlyd", og dette er dramatisk reduceret i H30. Det vil simpelthen lade musikken nå dig på ekstraordinær facon. 

 

Normalt når man sammenligner en mindre kraftfuld forstærker med en mere kraftfuld forstærker, vil den mest kraftfulde forstærker have en mere potent bas, mere angreb og mere "SLAM" end den mindre kraftfulde. Sådan er det op til et vidst punkt. Hegel H30 overgår dette punkt, og lige pludselig er forskellene blevet forskellige. H30 vil simpelthen spille med en fuldstændig ubestridt kontrol, uanset højtalerene. Bassen er uhyre dyb, men ikke dominerende. Detaljeniveauet i de høje frekvenser er ikke til at tro, men aldrig anmassende. Normalt ender en forsmag på kombination af H30 og P30 i klappende hænder og en hvisken af wooooow...

 

Så hvad skiller H30 fra H4SE?

Der er adskillige tekniske forskelle. Som monoeffektforstærker, har H30 et fuldt balanceret outputstadie der både reducerer og afbestiller distortion. Ud over det, har H30 et meget mere advanceret inputstadie og spændingsforstærkningstrin. Både H4SE og H30 bruger håndmatchede transistore, men kun H30 bruger den specielle kombination af JFET og MOS-FET transistore. Dette reducerer harmonisk distortion af højere orden i H30. Den tredje store forskel mellem de to, er H30's outputtransistore. De er af højere kvalitet, med mindre distortion, end dem i H4SE. Også reducerer brugen af dobbelte transformere i H30 mekanisk støj. Det højere budget tillader også brugen af bedre dele igennem H30.

Tekniske detaljer Hegel H30 Effektforstærker

Outputeffekt: Mere end 1100 W i 8 ohm
Miniumum belastningsimpedans: 1 ohm load
Inputs: RCA ubalanceret and XLR balanceret
Højtaleroutputs: To par af tunge forgyldte terminaler
Inputimpedans: Balanceret 20kohm, unbalanceret 10kohm
Signal til støjforhold: Mere end 100dB
Crosstalk: Mindre end -100dB
Distortion: Mindre end 0.003 % ved 100W i 8 ohm
Intermodulation: Mindre end 0.01 % (19kHz + 20kHz)
Damping factor: Over 500
Power supply: 2000VA dual mono, 270 000uF kapacitore
Outputstadie: 56 pcs 15A 200W høj hastighed, Ultra lav distortion bipolar transistore
Strømforbrug: 120W in idle mode, 30 watt in ECO mode
Mål/vægt: 21cm x 43cm x 55cm (HxBxD), vægt 45kg

 

Titel Type Størrelse Download
Hegel-H30-manual-engelsk.pdf PDF 297.98KB Download