Hegel P30

41.995,00 DKK

Model/Varenr.: P30
Vægt: 11 kg.
stk.

Hegel P30 Forforstærker

 

P30 er en af de bedste forforstærkere Hegel nogensinde har udviklet. Med dens patente teknologi og håndmatchede komponenter, er P30 en selvsikker konkurrent i ræset om at være den bedste forforstærker i verden. Uanset pris. På trods af hvad mange hifi entusiaster mener, så er forforstærkere faktisk en af de sværeste lydkomponenter at skabe. På samme tid er det også en af de vigtigste bestanddele i et vellydende system. Dette skyldes at signalstyrken er meget lav når den når ind i forforstærkeren, og er derfor meget følsom overfor støj af høj frekvens samt distortionelementer. Den mest afgørende fase i forforstærkeren er lydregulationen, og i P30 er det nærmest et mesterværk i sig selv. Den fysiske lydkontrolsknap er kun brugt til at beskrive det ønskede lydoutputlevel til den imponerende opstilling af Gigahertz MOS-transistore. Disse dirigerer musiksignalet gennem et netværk af højkvalitets modstandsanordninger der reducerer signalniveauet.

 

Efter at have været i gennem lydkontrolskredsløbet, bliver signalet dirigeret videre gennem Forstærkningskredsløbet. For første gang nogensinde benytter Hegel den patente SoundEngine i forforstærkeren. Kombineret med Hegels brug af håndmatchede FET-transistore, resulterer dette i uovertruffede niveauer af distortion og støj. I alt vil musik signalet kun passere 2 transistore og mellem 1 til 3 modstandsanordninger på sin vej gennem P30. Lyden du hører fra P30 kan kun beskrives som organisk og meget naturlig. For at citere en journalist: "Hegel lyder så meget mere naturlig end mine tidligere referencer. Og den gør det uden inddækning i guld og diamanter."

 

Hegel P30 har to par af balancerede inputs (XLR) og tre regulere ubalancerede (RCA). I tilføjelse af dette er der også et hjemmebio-input der tillader dig at integrere i et hjemmebio-system. P30 har også en 3,5 mm IR-direct input og et 12V output koblingsbeslag. Hegel P30 er tilgængelig i både sølv og sort, så det kan matches med både H30 og H20 effektforstærkere.

 

Tekniske detaljer

Fjernbetjening: Volume, source og mute kontrolleret af Hegel RC2
Inputs: 2 x XLR balancerede, 3 x RCA unbalancerede og hjemmebioinputs
Outputs: 1 x XLR balanceret and 2 x RCA unbalancerede outputs
Andre forbindelser: 3,5mm IR-direct jack, 3,5 mm jack 12V trigger output
Signal to noise ratio: Mere end 130 dB balanced mode
Crosstalk: Mindre end -100 dB
Distortion: Mindre end 0.005 %
Intermodulation: Mindre end 0.01% (19kHz+20kHz)
Mål/vægt: 8cm x 43cm x 30cm (HxBxD), 10kg

Titel Type Størrelse Download
P30-manual-engelsk.pdf PDF 297.98KB Download