Hegel Mohican

34.995,00 DKK

Model/Varenr.: Mohican
Vægt: 7 kg.
stk.

Hegel Mohican CD-afspiller

 

Tusinder af mennesker ejer stadig CD'er. Nogle foretrækker endda at afspille en fysisk disk, fremfor at streame fra deres mobil, når de virkelig nyder deres lydsystem. Der er ingen mangel på CD-afspillere, men i dag prøver de fleste på at være "alting". De skal have SACD, have digitale inputs, understøtte DSD og måske også en medfølgende app og et hovedtelefonstik. Problemet er at disse funktioner ikke alene fører til prisstigninger, men faktisk også reducerer lydkvaliteten ved afspilning af en CD. I årevis, har Hegel ønsket at gøre noget ved dette. Og endelig er den her... Mohican - for de der lyster det bedste fra deres CD'er.

 

Mohican er noget så sjældent som en dedikeret CD-afspiller. En dedikeret CD-afspiller der bruger det seneste nye indenfor digital behandling - tilpasset kun til CD. Resultaterne er forbavsende. For adskillige år tilbage, hvor højresolutionsstreaming var i sit spæde stadie (dog voksende), fik et team fra Hegel en åbenbaring. Efter at have lyttet til en CD-rig, gik det op for os hvor meget mere der ligger i en CD. Siden da, var der en evig debat på kontoret, om de skulle gå planken ud, i forsøget på at skabe den endelige - Fænomenale - afspiller? Navnet var det første Hegel besluttede sig for. Det blev nødt til at være Mohican, som romanen "The Last of the Mohicans".

 

Mohican er de superafspiller. Det er en ægte CD-afspiller, der benytter originale CD-drevmekanismer fra Sanyo, opdateret med Hegels egne servo boards. Den har de nyeste og bedste DAC-chips, i hjemmehørende 16 bit/44.1 kHz resolution. Den har et af de bedste clock-mekanismer nogensinde designet. Hegel bruger den patente SoundEngine til at kontrollere clock-mekanismen, der tvinger jitter ned på niveauer Hegel aldrig har nået før. Muligvis det laveste i verden. Men lad os ikke begrave i tekniske detaljer. Hvad gør den for dig? Den spiller fortryllende naturligt. Den synger flydende, med temperament, hvor der er brug for det. Sammenlignet med ande digitale enheder vi har hørt, spiller den simpelthen uden skarpe "hjørner" i lyden. Næsten analogt. Tør du lytte?

 

Tekniske detaljer Hegel Mohican CD-afspiller

DAC resolution: 16 bit/44.1 kHz
Line output: 2.6 V RMS
Analoge outputs: 1 fixed line niveau (RCA), 1 fixed line level (Balanceret XLR)
Digitale outputs: 1 BNC, true 75 Ohm
Frequensrespons: 0 Hz - 50 kHz
Noise Floor: -145 dB
Distortion: Typisk 0.0015%
Output impedans: 22 ohms unbalanceret and 44 ohms balanceret
Dimensions: 8cm x 43cm x 29cm (HxBxD)
Vægt: 6.5kg (net), 9kg (fragt)

 

Titel Type Størrelse Download
Mohican-manual-engelsk.pdf PDF 3.01MB Download