Hegel HD30

35.995,00 DKK

Model/Varenr.: HD30
Vægt: 7 kg.
stk.

Hegel HD30 DAC
med indbygget forforstærker

 

HD30 er det ultimative digitale kontrolcenter. Den gør alt hvad du kan drømme om, og i kvalitet af verdensklasse. Der er overflod af inputs, lige fra balanceret AES/EBU og BNC-stik, til netværks- og USB-forbindelser - Det sidstnævnte tillader også DSD-signaler. Den indbyggede lyddæmper, gør dig i stand til at forbinde direkte til en effektforstærker eller et sæt aktive højtalere. Højt advancerede strømforsyninger og omhyggelig udformning bringer støjgulvet ned på fantastiske -150dB. Kort sagt... Tør du overhovedet prøve den? 

 

Når du designer en digital-til-analog-konverter af verdensklasse, laver du et bund og grund et mesterværk. Noget for andre at prøve at kopiere. Det er ikke nok at udvælge de bedste komponenternpå markedet og ligge dem klogt ud. Når du skaber et mesterværk, må du stille dig selv spørgsmålet; kan du gøre det bedre end det bedste? HD30 var et sådant mesterværksprojekt. For at opnå mål der, indtil nu, er set uopnåelige, skal der tilpasses verdens bedste måleudstyr til rådighed. Bare for at kunne finjustere urkrystaller og strømforsyninger. Hegel designede mesterklokker fra bund til top, og gik gennem store længder for at designe strømforsyninger af ultra lav støj, og afskærmning udefra. Resultaterne er forbløffende. Musikaliteten af HD30 er af et niveau aldrig hørt magen til. Du kan opleve instrumenter, og virtuelt føle rummet de spiller i. Du føler smilet blive større, og hårene rejse sig på dine arme når HD30 begynder at spille. Man hører anslåelsen af en streng, et millisekund før guitaren lyder. Den dybe indånding af forventning, sangeren tager lige før optrædelse foran en samling af folk.

 

Ligegyldigt om du vælger at bruge Apple Airplay, en CD-afspiller, en computer eller en anden enhed - HD30 vil bringe al musik og begejstring, til stede i optagelsen. 

 

Tekniske detaljer Hegel HD30 DAC

DAC resolution: Dual mono 32 bit/192 kHz multilevel sigma-delta DAC
Line output: 2.6 VRMS
Digitale inputs: 1 koaksial, 3 optiske, 1 USB, 1 ethernet, 1 BNC, 1 AES/EBU
Analoge outputs: 1 fixed line level (RCA), 1 fixed line level (Balanceret XLR)
Distortion: Typisk 0.0005%
Frekvensrespons: 0 Hz - 50 kHz
Støjgulv: Typisk -150 dB
Strømforsyning: Separate torodiale transformere til analoge/digitale 54,000 uF kapacitorer
Output impedans: 22 ohms unbalanceret and 44 ohms balanceret
Kontrol-input: 1 IR-direct mini-jack
Mål/vægt: 8cm (10cm w/feet) x 43cm x 31cm (HxBxD), 6,5 Kg