Her kan dit projekt også ligge...

Her kommer et af vores mest læste emner til at ligge...

Kunde feedback fungerer på den måde at du sender billeder, beskrivelse og oplevelser til os hvorefter det uploades her og tjener som inspiration for andre - også for os her på FreQuence. Det er skønt at se de mange varianter af vores byggesæt der kommer til verden i helt ny form. Netop muligheden for at tilpasse højttaleren til ens eget hjem er jo en af de store fordele.

Vi uploader i den hast det er fysisk muligt og de tidligere tilsendte kommer til at ligge her også.

Tak for jeres støtte & support!

 

 

Feed back på PCA signal kabler, WBT monteret...
 
En sand kabel historie
 
Et stykke tid efter jeg havde fået mine nye Bostrup højttalere hjem og lyttet på dem i et stykke tid syntes jeg der manglede noget, af det helt dybe bass som jeg havde hørt da jeg var over hos Torben (Frequence). Og mellemtonen stod længere fremme i lydbilledet end bas og diskant. Jeg besluttede derfor at hive alle mine hunde dyre AQ kabler af og prøve de kabler som Frequence selv får lavet.(både signal og højttaler kabel)
Og jeg skal love for at jeg fik dybde bassen tilbage og en mere kontant bas, og mellemtonen blev trukket tilbage på linie med bas og diskant og nu passer den perfekt ind i lydbilledet. Et andet + er at man kan faktisk høre flere detaljer i mellemtonen efter den er blevet liniær med resten af lydbilledet. Så kommer vi til diskanten, den går højere op i frekvens nu end med de gamle kabler, men stadigvæk med en behagelig fylde i sin måde at gengi dens frekvens område på. Er der så ikke noget malurt i bægeret, jo men det kommer an på din musik, hvad mener jeg så med det jo, jeg høre meget synthpop og det er bare dårligt indspillet især i diskant området, så S og T lyder er mere tydelige end før. Men når man sætter noget musik på hvor det er brugt lidt penge på selve indspilningen, så er man simpelhen i musik himlen, der er masser af rum, detaljer og dynamik og måden det bliver præsenteret på gør at man kan høre højt enda meget højt i lang tid.
Jeg kan på det kraftigste anbefale Frequence egne kabler i stedet får hunde dyre kabler, og at man i stedet for bruger sine penge på nogle lidt dyrer højttaler enheder og delfilter komponenter, og bruger mindre på ens kabler
.
Inwall projekt fra familien Ask i Jylland
Væggen der adskiller gang fra stue skulle bygges om og alt anlæg bygges ind. Her er vi ved projektstart. Forskaldning er sat og gipsplader monteres dobbelt så det giver et stærkt kabinet og en solid væg. Der er monteret MDF plade til FX-M højttaleren og kabinet volumen er øget til 16 liter da det er trykkammer for at undgå basporten.
 
PCA FX-M blev valgt til højttalere og PCA S12 subwoofer bygges ind i det ene hjørne nederst sammen med music hall AV anlæg, så alt er samlet et sted. Billedet herover er fra bagsiden/gangen.
Så er begge kabinetter bugget ind samt hul til placering af music hall anlægget. I højre side af den lille boks monteres Hypex subwoofer forstærkeren og i venstre side af boksen; subwoofer enheden. Porten fra subwooferen peger ud i mod anlægget. 
Herover: Subwoofer port samt hul til 12" enheden. 
 
Bagfra ser subwooferen sådan ud før den lukks af og her kan man se hullet til Hypex subampen modsat subwoofer. Det grå rør er til kabeltræk fra TV og højttalere. Hele dynen bliver skjult i et skab der bygges op i gangen modsat stuen.
Bagfra ser højttalerkabinettet nu sådanne ud. Der er sat plader op der afgrænser kabinetterne og der kan nu lukkes af, da enheder, dæmpemateriale og delefilter monteres forfra gennem hullerne til enheder. 
Så kom der lyd og billede på! Systemet kan godt nok spille højt og det sjove er at man slet ikke bemærker nogen højttalere når de hvide stoframmer sættes på - musik og film er der bare; skønt! 
Tak til familien Ask siger vi her fraFreQuence  for at vi måtte følge projektet den tid det stod på. Flot resultat og stilrent - godt arbejde!
Til opgaven skal du bruge:
PCA S12 subwoofer kit, PCA FX-M kit, music hall AV 2.1 (Option).
Kit betyder at du bestiller højttalerne uden kabinet. Det giver voldsomt meget lyd for få penge, da du jo selv bygger kabinettet der udgør en stor del af en højttalers samlede pris.
Carsten fra Sjælland her indsendt dette herlige subwoofer projekt:
Vi begynder med en helt normal sofa, som vi lige vender om herunder...
Alt den bas skal bruge en del højttaler power for at balancere tingene ud. Denne opgave er også løst. Carsten skriver:
- Så fik jeg samlet resten af systemet, og har fået noget lyd ud af subben også. Det spiller fremragende........  Jeg skal eksperimentere lidt med portlængderne i subberne endnu, da jeg gerne vil have dem til at gå lidt dybere. Er der nogle preferencer ? (De er sendt og referencen er 23 cm)
 
Ellers spiller det smukt, meget dynamisk og god til al slags musik, fra DDD optagelser med Trisha Yearwood og Stig Rossen, og i den anden boldgade Rammstein og Rage against the machine.
 
Jeg har vedhæftet et par billeder - også et par af mine eksisterende enheder og hypex HS200, der er bygget int i 2 separate kabinetter ( hver ca. 60 Liter ) under sofaen. De bidrager med den helt dybe bas, 20 - 40 HZ. Fedt til film i øvrigt :-)
 
 
Tak for jeres / din gode support, lige den hjemmeside og gør det selv biks vi har manglet. Jeg tænker nu over et digitalt forstærkersæt fra Hypex.........som i jo også kan levere...
 
Venligst Carsten
Kommentar FreQuence: - Her er valgt dobbelt center modul fra FX serien for at give ekstra dynamik i det primære område. Det kan være en ganske god løsning når man nu har to subwoofere med i front samt ekstra 2 x 10" under sofaen. Alt i alt et voldsomt system, men uden at spolere stuens indretning; godt gået Carsten!