YouTube - her er kanalen for højttaler selvbyg på dansk

Oprettet d.

YouTube - her er kanalen for højttaler selvbyg på dansk

FreQuence på YouTube (Åbner i nyt vindue)

 

Vi gør vores bedste for at vise "how to do" på dansk :)

Har du et ønske om en video / et emne du kunne tænke dig vi uddyber, så skriv til os på info@frequence.dk

 

Målsætningen er at gøre alting forståeligt, inspirerende og gennemsigtigt. Det her er seriøst en måde at få højttalere der langt overgår færdige højttalere, hvor det ofte gælder om at spare hvor der kan spares, til en langt mere attraktiv pris.

De enheder vi forhandler, sidder kun i markedets dyreste færdig højttalere, men du kan f.eks. bygge en 2½ vejs gulv højttaler til ca. 6.000,- sættet, som tilsvarende færdig ville ligge omkring 20.000,- hvis den skulle have bare tilnærmelsesvis samme kvalitet af enheder og delefilter komponenter.

 

Det lader sig gøre fordi fabrikken simpelthen flyttes hjem til dig, hvor du bygger kabinet, samler delefilter og monterer enhederne.

I færdige højttalere er der altid omkostninger til medarbejdere, fabrik, distribution osv. Her får du råt for usødet alt hvad der skal til, undtaget kabinet - og det viser vi på kanalen idé til at løse på fornem vis.

 

Bonus: Tilmed kan du selv bestemme form og finish, så alt matcher dine ønsker.

 

Håber du får glæde af kanalen og anbefal den gerne til venner der har samme interesse.

 

Tak for du følger med i vores arbejde. Uden vores loyale kunder og nye tilkommere, kunne vi ikke blive ved med at udvikle nye spændende systemer,så stort tak ;)

 

Med venlig hilsen

Torben Mikkelsen og resten af FreQuence teamet