Undersænk enheder

 

Sådan får du mest ud af din overfræser når enhederne skal undersænkes...

1: Radius til diskant 52 mm

2: Radius til ScS 18W 90 mm

Højttaler: Master fra FreQuence

Det er ikke noget problem at tilføre sine højttalere et pro look, når bare man ved hvordan det lige gøres. Først en stor tak til Mogens Andersen der har sendt os billederne her!

Det gælder om at få fræseren til at lave cirkler; kort og godt! Som udgangspunkt leveres de med land så de kan køre langs et emne. Ved simpelthen at forlænge dette land og tilføre et par huller i rette afstand fra fræse hovedet, kan man lave professionel undersænkning af sine enheder.

Derfor er det vigtigt:
I sær diskanterne har korte bølgelængder. Er enheden ikke plan med fronten på højttaleren, vil lyd reflekteres ganske kraftigt fra enhedens kant. Det ses meget tydeligt på målinger og kan i nogen grad høres. I sær hvis musikken du spiller har meget energi i området der reflekteres.

Mogens selv skriver:

Hej FreQuence. 

Jeg sender billeder af mit vinterferieprojekt lavet i feb. 2008. Jeg har meget stor glæde af den gode lyd det skærper lyd interessen meget.

Jeg håber at gmail tillader de mange vedhæftede filer ca 8 stk. (Det gik fint; red.)

Hvordan formidler vi modificering af fræser uden at det er for svært eller nørdet? Jeg er udlært som maskinarbejder og i dag lokomotivfører igennem næsten 30 år og det er naturligt for mig at bruge en skydelære, men hvordan bruger vi det til at styrke interessen for ht byg. Det jeg mener er, at alle afsatte mål skal være præcise.

(- og du har i den grad vist vejen til en enkel løsning på manges problem, så nu kan i bare gå i gang. Skal der bare bygges et enkelt sæt eller to, så er en fræser til 200,- hos Harald Nyborg ganske udmærket. Helt korrekt at målene skal være præcise og hellere en tiendedel mere end mindre - red.)

Ht Hilsen Mogens Andersen. 

PS: Under Wavecor Statement på FreQuence Facebook siden kan du se vores løsning på samme opgave udført i alu med justerbar skinne, men det behøver du kun hvis du bygger mange eller ønsker fleksibel mulighed permanent på din overfræser.