HiFi & High-End Anlæg

 

Musical Fidelity FreQuence kan nu præsentere Musical Fidelity. Igennem 30 år har Musical Fidelity udviklet produkter med en naturlig, autentisk lydgengivelse med fremragende timing og masser af autoritet, hvilket har gjort navnet respekteret over hele verden. Mange vil sikkert huske den ikoniske A1 forstærker. Forstærkerne er alle med kraftige ringkernetrafoer og overdimensionerede strømforsyninger, der sikrer at også vanskelige højttalere, kan drives uden problemer af en Musical Fidelity forstærker. Der anvendes kun de bedste komponenter.

 

Musical Fidelity M8xi | EISA – Expert Imaging and Sound Association

 

AudioBlock FreQuence kan nu præsentere spændende produkter fra Audioblock.
På programmet er forstærkere, cd-afspillere, fm tunere samt en Wifi-baseret internetradio.
Audioblock i Oldenburg har beskæftiget sig med audiophile produkter siden 1988 og udviklet en ny produktserie, der målt på pris contra ydelse udfylder et hul i markedet.
Lækkert design, 9 mm tykke alufronter, strømstærk, kraftig ringkerne trafo, RIAA, solide højttaler terminaler, justerbare fødder, aftageligt netkabel, fremragende test overalt – og ikke mindst lyd i topklasse - det er hvad Audioblock præsenterer i deres no-nosense 100 serie. Det er noget du sikkert har hørt før fra andre fabrikanter, men ikke til de priser du nu kan få lov at købe Audioblock til.

VR-120 blok

 

Danish Audio Design - Skal bare opleves! Demo arrangeres af FreQuence for interresserede kunder.

 

 

About Us - Danish Audio Design International    

                                                                                                    

JL Audio er en pioner inden for udviklingen af subwoofere. Igennem 40 år har JL Audio specialiseret sig i KUN at producere subwoofere og i dag producerer det amerikanske firma anmelderroste subwoofere, der i den grad har flyttet standarden.
Da JL Audio trådte ind på scenen med de nye E-Subs: E110 og E112 slog de ned som en bombe med deres performance i denne klasse - og nu har JL Audio netop lanceret den helt nye serie: Dominion serien - også med to modeller: D108 og D110.
Modellerne går helt op til ekstrem highend med Gotham G213V2 modellen, der er udstyret med intet mindre end 2 x 13,5" og 4500 watt forstærkereffekt !                                                                              

JL Audio Subwoofers Now Available in Australia | - StereoNET Australia - Hi  Fi & Home Cinema News

 

 

Vi ønsker jer god fornøjelse med alle de nye muligheder og tag endelig kontakt hvis der er spørgsmål.

20996655 eller lf@frequence.dk,  tm@frequence.dk, info@frequence.dk,