Pickup Ortofon

Ortofon har en pickup til alle formål. Programmet er ganske omfattende og er du i tvivl om hvilken model der passer til netop din pladespiller og behov, så har vi lagt tekster ind der beskriver lidt om hver enkelt model. Du er naturligvis også velkommen til at skrive eller ringe.

Modellerne spænder prismæssigt fra nogle få hundrede kroner og op til over 20.000,- Det er vigtigt at kunne servicere alle typer pladespillere lige fra mono til de allermest kritiske entusiaster og det kræver lidt muligheder på hylden.

Har vi ikke lige den model på lager du søger, så tager vi den naturligvis gerne hjem. De to største Music Hall pladespillere kan nu leveres med præcis den Ortofon pickup du ønsker. Kontakt os for et tilbud i den kombination du kunne tænke dig.

Pladespillere har faktisk haft enormt comeback de seneste 10 år. I dag betragtes den som mere end blot en nødvendig lydkilde. Det er også livsstil på lige fod med anden luksus. Den pryder hjemmet, lyder fantastisk og giver i det hele taget rigtig skøn underholdning.
 

{{amount}}