Tilbud

WiiM AMP Dark Grey

2.840,00 DKK 2.890,00 DKK

Model/Varenr.: AMP Dark Grey
Vægt: 4 kg.
stk.

WiiM AMP Dark Grey

WiiM Amp er en forstærker med indbygget streaming, 60 watt i 8 ohm, 120 i 4 ohm og HDMI med ARC, så den også fungerer med dit TV. WiiM Amp er en forstærker, der både kan spille musikken præcis, som du ønsker det, og kan drive nogle seriøst gode højttalere, så du kan pille din dårlige soundbar ned fra væggen og nyde musikken og lyden igen.

WiiM Amp har subwoofer-udgang med mulighed for regulering af frekvens. Det elegante aluminiumskabinet sikrer både et diskret, nordisk look samt at den lille enhed, uden problemer, kan komme af med varme fra sine komponenter. WiiM Amp har høj detaljegrad, lækker, musikalsk gengivelse af musikken og en flot, dyb bas med imponerende dynamik.

Nyd Tidal, Spotify, Qobuz, Amazon Music. Det hele klares via WiiM Home-appen, der på elegant og brugervenlig vis præsenterer dig musikkens muligheder, men du kan naturligvis også spille direkte fra de apps, der tillader det, som f.eks. Tidal Connect eller Spotify Connect. Airplay og Chromecast giver dig yderligere frihed til at spille hvad som helst til den lille forstærker.

 

https://www.wiimhome.com/wiimamp/overview