Mundorf Supreme EVO SilverGold.Oil 4.7µF

1.095,00 DKK

Model/Varenr.: Supreme EVO SilverGold.Oil 4.7µF
stk.

99% sølv + 1% guld = 100% musik.

Det ultrarene guld (typisk 99,99%) ændrer sølvets krystallinske struktur og maksimerer dets meget gode elektriske ledningsevne.

Instrumenter og stemmer udfolder sig helt og detaljeret i livlige akustiske nuancer, og deres karakter bliver understøttet og fornemmet i alle nuancer.

'Krystalklart' på den ene side er afspilningen livlig og varm på samme tid, indlejret i et delikat differentieret billede og gennemsyret af musikalsk skønhed.

Delikat elegance, tonal renhed og dets livlige dynamik får dette udsøgte materiale til at skille sig ud fra alle andre!

Siden 2015 har MCap® SUPREME EVO SilverGold været vores ubestridte topkondensatormodel.

Den kombinerer alle vores tekniske højdepunkter, såsom SilverGold metallisering, SUPREME og EVOLUTION viklingsteknologi og over 30 års erfaring i fremstilling af audiofile mesterværker til en unik kondensatortype af lige så unik musikalitet: fint nuancerede og livligt skinnende akustiske farver, som kombineres i en betagende, smuk, live-agtig musikoplevelse med den største præcision, nærvær og tredimensionel fornemmelse.

Efter at have kørt gennem vores nye topkvalitets viklingsproces, indkapsles kondensatorviklingen i hånden i aluminiumsrør for at minimere mikrofoni.

De direkte forgyldte, asymmetriske rene kobbertråde gør det muligt at samle det i en klassisk, vandret stil eller lodret; den kortere ledning angiver også kondensatorens ydre folie.

Takket være dens olieimprægnering tilbyder MCap® SUPREME EVO SilverGold.Oil endnu overlegen tilstedeværelse og dynamik.

Kan hjemtages i andre værdier på bestilling