Højttaler enheder

 

Vi har valgt at føre ScanSpeak, Vifa, Peerless, Wavecore, Fountek, Mundorf, SB-Acoustics, Seas, Earthquakesound, Dayton Audio og AudioTechnology da vi mener, at man som selvbygger skal have lidt ekstra ud af anstrengelserne. Med disse mærker er vi sikre på at kunne matche selv de helt store færdige højttalerbrands i kvalitet og audio oplevelser.

Som udgangspunkt kan du ca. spare 50-75% i forhold til tilsvarende færdig højttalere, da fabrikken nu er flyttet hjem i din stue helt uden mellemled.

Har du ikke før bygget selv, er det en god idé at kigge på vores færdige byggesæt, der er udviklet fuldt ud på højde med, hvad industrien kan levere. Samtidigt åbnes der op for helt personligt design.

Kort sagt; drømmehøjttaleren bliver pludselig særdeles attraktiv i pris, men du skal selv arbejde lidt for det med at bygge kabinetter.

Hvis du ikke kan, eller har muligheden for at lave træarbejdet, kontakt os da for udskæring af træ til kabinetter. Vi har forbindelserne i orden, og formidler gerne kontakten for dig.

Rigtig god fornøjelse!

preload spinner