Mundorf Mcap Supreme EVO Aluminium Oil Kondensatorer

MCAP Supreme EVO Oil

 

Mundorf MCAP Supreme EVO Oil er metalliserede polypropylenfilmkondensatorer baseret på den innovative EVOLUTION-viklingsteknologi og tilbyder forbedret dynamik i forhold til standard MCAP EVO. Dets vigtigste funktion er dens usædvanligt smalle og høje kondensatorvikling. Denne geometri giver to akustisk synlige fordele sammenlignet med traditionelle MKP'er, der er lettere at fremstille.

 

En fordel er, at de korteste signalruter med lavt tab såvel som særligt store kontaktflader er sikret og således ekstrem lav restmodstand (ESR); den anden fordel er, at et ekstremt stort antal viklinger er parallelt forbundet, hvilket minimerer induktiviteten (ESL).

 

Herefter indlægges kondensatorerne med hånden i aluminiumsrør, i henhold til den meget præcise viklingsproces i specielt udviklede, kompakte huse. Dette forhindrer, at viklingen vibrerer og mikrofoniske effekter på en vedvarende basis.
I lydmønsteret opfattes alle disse specielle funktioner med en lyd der er nuanceret, en gennemsigtig dynamik samt enestående autenticitet og stereofoni. Disse funktioner afspejles i musikafspilningen med farverig livlighed, bemærkelsesværdig mikrodynamik sammen med øget gennemsigtighed, ægthed og stereofoni.

 

Derudover er MCap EVO-olien kendetegnet ved lave tolerancer og kompakte dimensioner. Dens asymmetriske kabler gør det muligt at samle det i en klassisk, vandret stil eller lodret; den kortere ledning angiver også kondensatorens ydre folie.
Olieimprægnering af metalliserede poly-propylenfilmkondensatorer i et vakuum er en særlig specialitet i Mundorf. I denne proces presses selv de mindste luftbobler ud af kondensatorens vikling, og selv de mest subtile hule rum fyldes og blødgøres med olie. Både elektriske og mekaniske tab i kondensatoren på grund af vibrationer reduceres således til et minimum. Mundorf-oliekondensatorer er kendetegnet ved deres ekstremt sofistikerede og meget dynamiske detaljer og er overlegne deres respektive tørre modstykke i tilstedeværelse, hastighed og præcision.

Mundorf Supreme & Silver/Oil Kondensatorer

  • ScanSpeak Revelator & Illuminator
  • Wavecor TW030WA05 til 08 (De store diskanter)

 

preload spinner