Diskant enheder

Diskant enheder findes i et væld af typer og designs som f.eks. bånddiskanter og domediskanter.

 

Diskant enheder

Hos FreQuence har vi et stort udvalg i diskant enheder, så der er rig mulighed for både at udskifte enhederne i de gode gamle klassikere, eller dine egne selvbyg højttalere. Vi er har stor viden og kan altid guide dig i forhold til hvilke diskant enheder du skal bruge, så er du i tvivl så kontakt os endelig.

Du finder et bredt udvalg fra Scan Speak serierne Discovery, Classic, Revelator samt Illuminator, Wavecore, SB Acoustics, SEAS, Peerless, Vifa, Mundorf Air Motion eller hvad med at prøve en Fountek bånddiskant med en kampvægt på ca. 2,8 kg der kan deles helt nede ved 1500 hz med 4. ordens filter.

 

Er du ikke helt frisk på selv at sammensætte diskant enheder med øvrige enheder og komponenter, kan du altid vælge et af vores byggesæt, hvor du har sikkerhed for at tingene går op i en højere enhed.

Diskant enheden er den vigtigste del

Det er jo diskanten der gengiver alle de vigtige toner i musikken og derfor er det meget vigtigt at du finder den helt rigtige enhed og får den tunet rigtigt ind og får det optimale ud af enheden, samtidigt med at den ikke skær i ørerne selv om du presser dem lidt når favoritterne skal nydes eller filmen skal høres!


Det er bare at komme igang med dit projekt og der vil snart strømme lyd ud i rummet
- vi står ihvert fald klar til at svare på spørgsmål og guide dig :)

preload spinner