ScanSpeak

Scanspeak byder på nogen af de absolut bedste hifi enheder på markedet. Enheder der bruges i mange af de store brands reference højttallere. Derfor er det også oplagt at benytte netop disse enheder når der skal bygges seriøs hifi til hjemmet. Scanspeak har siden starten i 1970 formået at udvikle nye og spændende løsninger uden at gå på kompromis med kvaliteten i jagten på det perfekte lydbillede.

 


Derfor skal du vælge Scanspeak

 

Scanspeak er lykkedes med at blive dem som alle de andre måler sig op imod når kvalitet og især lyden skal vurderes, og det er jo ikke så ringe endda at være reference på et så stort og mættet marked, som vi har inden for highend højttalere. Det skyldes nok især deres de ligger en stor ære i altid at levere det bedste produkt i den højeste kvalitet med den bedst mulige service. 

 

Scanspeak er idag ejet af the Eastech Group, men selve udviklingen og produktionen ligger stadig i Videbæk, kun et langt "stenkast" fra FreQuence, som giver os rig lejlighed til at besøge dem ind imellem og holde os opdateret.

 

Vi forsøger at have hele deres store udvalg af scanspeak enheder uanset om det er til bilstereo, subwoofers eller bygselv højttalere og skulle der være en enhed der er smuttet så skriv endelig, så skaffer vi den selvfølgelig så hurtigt som muligt.

 

Her kan du se de enkelte scanspeak serier:

Discorvery  -  Classic Revelator  -  Illuminator  -  Ellipticor