Tilbud

PCA S10 WA Aktiv Subwoofer

2.999,00 DKK 3.261,00 DKK

Model/Varenr.: PCA S10WA-KIT
Vægt: 12 kg.
Produkter i pakken:
  • 1 x Wavecor SW270WA01 MIDLERTIDIG UDSOLGT
  • 2 x Dæmpemateriale MDM-2
  • 1 x Port Ø 7.00 teleskop
  • 1 x Højttalerkabel OFC 2 x 2½ mm2 x
  • 20 x Skruer MZF-8614 4 x 16 mm
  • 1 x SAM-300D Basforstærker


stk.

Det der var tænkt som en relativ lille god subwoofer, viste sig at være et monster da der kom strøm på til lyttetesten. Det er simpelthen utroligt hvad vi kan byde den 10" Wavecor og så gør den bare jobbet perfekt til båede film og musik.
Egenresonansen på 26 Hz, er bedre end på mange væsentligt mere kostbare enheder og det høres virkeligt på denne. Den store lineære slaglængde, gør også at den flytter luft, næsten som var det en 15" enhed! Til dato den bedste subwoofer på markedet til prisen, når den bygges som vist på den vedhæftede PDF.

Har du en stue på 40-45 m2 og kombineret med en af vores gode 2-vejs, kommer der tryk på og en er tilmed utrolig let at bygge på bare en weekend.

Med den justerbare port kan du selv trimme din lyd så den passer til dit lytterum. Som standard skal du anvende porten uden teleskoprør for alm afrulning ved 26 Hz -3dB men du kan tune systemresonansen længere ned ved at brug teleskop røret. Det nemmeste er at forsøge sige frem og "låse" teleskop fast med alm gaffatape som også dæmper rørets egenresonens. Det kan afmonteres hvis du ønsker at trimme porten yderligere. Som udgangspunkt giver en længere port en lavere systemresonans men på bekostning af linearitet og niveau i øverste basregister. Men prøv det i din egen stue. Det er spændende og lærerigt, og du bruger det vigtigste du har, nemlig dine egne ører til at trimme med.

Du ender ud med en fantastisk lyd som du ikke fortryder og der er altid mulighed for at modificere uden at det koster noget.

Styklisten for kittet her:
Wavecor 10" Balanced Drive SW270WA-01
OBS: Ny amp. SAM-300D (Er samlet og klar) Du skal huske at rette tilskæring  i kabinet til sub-amp.
MDM-2 dæmpning x 2 pk.
MBR-70 justerbar teleskop port
Internt kabel PCA 2,5 mm2
20 sorte umbracho skruer


Ca. pris for tilsvarende varemærke subwoofer målt på performance vil være over 10.000 kr.

 

Kunder der har købt dette produkt har også købt